TEAM TROLLYCKAN

En värld av hästar....2014 var ett bra startår

1 sm guld och 1 sm brons för Märta

Flera finalplatser för Monica


Vi  vill tacka följande sponsorer för förra årets satsning!


Erik Carlund

Fam Larsson

Björsells Rörservice

Trollyckans Gård


Stort tack till alla som stöttat och hjälpt oss!

Vi ser fram emot ett spännande 2016
Vill du sponsra vårt team? Kontakta Monica på mail team@trollyckansgard.se så får du mer info. Sidan kommer uppdateras kontinuerligt.Våra sponsorer

  • Trollyckans Gård
  • Erik Carlund
  • Fam Larsson
  • Björsells Rörservice

Välkommen till

Team Trollyckan

- tävlingar i både sport och Geidingakepni

Då var tävlingssäsongen nästan över.

Det har gått över förväntan för Monica och Ida, medan Märta och Katla har legat lite på sparlåga.Märta har dessutom börjat tävla Hrund och de är påväg att bli ett riktigt bra team.

Några mindre tävlingar återstår och nu har vi börjat träna inför nästa år! Lite nyheter inför 2017 kommer att presenteras inom kort!


2015 blev inte alls som vi planerat. Vi valde att avstå sportSM, men istället red Märta LagSM för ungdomar där hon och hennes lag Team Falki presterade mycket bra och slutade på 7e plats av 15 lag.Märta och Katla deltog också på GeidingaSM, där de i speedpassen tog en rosett.

Hrund utvecklades fint men fick en skevhet i korset och ställdes av, vilket gjorde att Monica valde att tävla Ida ändå vilket visade sig vara ett bra val. De har tillsammans under vår/sommaren och även in på hösten presterat goda resultat på banorna. De kvalade och startade tom på GeidingaSM, trots att satsningen inte låg på den ambitionsnivån.

Nu under vintern kommer också en ny teammedlem att entra banorna, Lilly 8 år med sin häst Draugur kommer att tävla två inomhustävlingar, det ser vi fram emot!
På gården bygger familjen en komplett tävlingsbana där träningar och tävlingar kommer att arrangeras. Vill du veta mer om tävlingsplatsen och dess möjligheter till marknadsföring, kontakta Monica på mail team@trollyckansgard.se

Våra hästar

De hästar som teamet satsar på i år är Katla frá Árnanesi 

Ida från Gårdeby

Hrund frá Árgerdi


Katla är född 1997 och en erfaren mycket duktig passhäst. Märta och Katla är ett mycket sammansvetsat ekipage.

Ida är född 2009 och i början på sin karriär, hon har utstråling, bra stam och ett perfekt huvud för tävling. Hon är femgångshäst med bra tölt.

Hrund är ny för i år född och uppvuxen på Island, hon född 2007, fyrgångssto med mycket rumslighet i sina rörelser.Vi är

Monica och Märta Björsell


Monica är diplomerad B-instruktör  inom svenska islandshästförbundet och har haft häst sedan 1års ålder. 

Märta är 12 år, född på hästryggen och en riktig naturbegåvning. Hon hanterar alla hästar på gården på ett korrekt och trevligt sätt. Glad och sprallig som tävlar för att det är kul!

Även Lilly 9 år är på gång och har börjat nosa på tävlingar. Hon kommer att vara med mer under 2017!


Märta SM guld